Airless Dispenser Micro 30 ml

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer
Airless dispensers zijn geschikt voor cosmetica.

Airless Dispenser Micro 30 ml container witte actuator witte dop zilver gemetalliseerd

Airless dispensers van topkwaliteit - gemaakt in Duitsland!

Airless dispensers zijn geschikt voor cosmetica. Geen omwisseling of verzilvering wanneer de verzegelde verpakking is geopend!

Kenmerken

Airless

Dispenser:

Nominaal volume: 30 ml

Volume max .: 33,9 ml

Afgifte volume: 0,3 ml

Diameter bovenkant container: 30 mm

Container diameter bodem: 29,3 mm

Hoogte incl. Cap: 110 mm

Vulsysteem: topfill

Kleur dop: goud gemetalliseerd

Kleur container: wit

Materiaal: PP

Airless doseersysteem 30 ml met een witte, glanzende container en een gouden gemetalliseerde, glanzende dop.

Deze airless dispenser wordt in twee delen geleverd. De container met een geïntegreerde zuiger en de klepkop met reeds gemonteerde overcap.

Doos (200 Stück, 1,29 € / Stück)

Pallet (1000 Stück, 1,02 € / Stück)

PER STUK 1,91

Dit airless doseersysteem is een topfill-systeem. Dat betekent dat de zuiger zich al in de container bevindt en vanaf de bovenkant wordt gevuld. Na het vullen wordt de klepkop met overkap op de container gedrukt.

Airless-dispensers moeten meer worden gevuld dan het nominale volume. U moet dicht bij het maximale vulvolume staan. Als de dispenser is gevuld met het nominale volume, waardoor er een kleine luchtspleet ontstaat tussen het vulmateriaal en de onderkant van de dispenserkop, zijn extra pompslagen nodig om het airless doseersysteem in een operationele toestand te brengen.

Let op: airless dispensers zijn alleen voor producten met een viscositeit van ongeveer 1.000 tot 70.000 mPas. Het is daarom raadzaam om voor het bottelen de juiste viscositeit te controleren!

In airless-systemen wordt het product geïsoleerd van de lucht. Dat is de reden waarom airless-doseersystemen fabrikanten toestaan het gebruik van conserveermiddelen te beëindigen - daarom zijn airless-dispensers het juiste verpakkingssysteem voor organische cosmetica.