Airless Dispenser Nano 5 ml

Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

Airless dispensers van topkwaliteit - gemaakt in Duitsland!

Airless dispensers zijn geschikt voor cosmetica. Geen omwisseling of verzilvering wanneer de verzegelde verpakking is geopend!

Kenmerken Airless Dispenser:

Nominaal volume: 5 ml

Volume max .: 5,5 ml

Afgifte volume: 0,2 ml

Diameter bovenkant container: 22,6 mm

Container diameter bodem: 22 mm

Hoogte incl. Cap: 68 mm

Vulsysteem: topfill

Kleur dop: wit

Kleur container: wit

Materiaal: PP

 

1,14 € *

* plus belasting, exclusief verzendkosten - B2B-winkel voor bedrijven, land- of bosbouwactiviteiten, overheidsinstanties of dergelijke, niet voor particulieren.

Zit vast

Doos (200 Stück, 0,71 € / Stück)

Pallet (1500 Stück, 0,57 € / Stück)

Airless-doseersysteem 5 ml met een witte, glanzende container en een witte, glanzende dop.

Deze airless dispenser wordt in twee delen geleverd. De container met een geïntegreerde zuiger en de klepkop met reeds gemonteerde overcap.

Dit airless-doseersysteem is een topfill-systeem. Dat betekent dat de zuiger zich al in de container bevindt en vanaf de bovenkant wordt gevuld. Na het vullen wordt de klepkop met overkap op de container gedrukt.

Airless-dispensers moeten meer worden gevuld dan het nominale volume. U moet dicht bij het maximale vulvolume staan. Als de dispenser is gevuld met het nominale volume, waardoor er een kleine luchtspleet ontstaat tussen het vulmateriaal en de onderkant van de dispenserkop, zijn extra pompslagen nodig om het airless doseersysteem in een operationele toestand te brengen.

Let op: airless dispensers zijn alleen voor producten met een viscositeit van ongeveer 1.000 tot 70.000 mPas. Het is daarom raadzaam om voor het bottelen de juiste viscositeit te controleren!

In airless-systemen wordt het product geïsoleerd van de lucht. Dat is de reden waarom airless-doseersystemen fabrikanten toestaan ​​het gebruik van conserveermiddelen te beëindigen - daarom zijn airless-dispensers het juiste verpakkingssysteem voor organische cosmetica.

Airless dispensers zijn perfect af te voeren.